Во ова време од годината, кога сите ние купуваме новогодишни подароци, се соочуваме со предизвикот – избор на совршен подарок за личноста што ја сакаме, членовите на нашето семејство, како и за блиските пријатели или колегите. Секој од нив има свој стил и e вистински тешко да се погоди и да се купи подарок за кој можете да бидете сигурни дека тие би го сакале тоа и во кој ќе уживаат долго време.

Пoдарување на ситници кои имаат емотивно значење и будат спомени, во никој случај не е лоша работа – колкумина од нас поседуваат во својот дом некој “откачен” предмет кој нема никаква парична вредност, но нам ни ја изнудува насмевка на лицето секогаш кога ќе го видиме? Сепак, не можете секому да му подарите нешто толку лично, со вредност што не може да се процени.

Заради оваа причина, решивме да ви ги претставиме десетте скапи подароци за дамите, за кои знаеме дека ќе ги обожуваат, а вас, ќе ве сакаат уште повеќе. Ако парите не се проблем и ако не поставувате прашања, вашата потрага по подароци ќе биде завршена, барем во однос на женскиот дел од вашето друштво.

Alchimie Hermes – нараквица


The Happy Sport Medium Chopard – часовник

Чанта – Crocodile Louis Vuitton Capucines MM

Victoria Beckham Python-Paneled Gold-Tone Box Clutch торбичка

Rouge Louboutin Starlight  – лак за нокти

Carita Diamant de Beaute Cream –  anti-aging крем за нега на кожата

Парфем – Signorina Eleganza Unique

 Стан на The World – резиденцијален крузер

 Aston Martin Vanquish Carbon Edition

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР