Тоалетна маса не е луксузна работа, туку личeн женски агол каде што се раѓа убавината и сите козметички производи се правилно складирани.

Дури и во мал стан може да се најде место за оваа мала масичка, неопходна за жените. Тука можете да ги држите вашите омилени козметички производи, шминка, четки за шминка или кутии за накит.

Секоја соба се состои од четири ѕида, а не сите се опремени со мебел. Мора да имате празен простор во ентериерот, каде што едноставно можете да поставите мала маса со огледало. На пример, во аголот на собата. Можете да ја ставите масата во близина на прозорецот. Патем, доволно е да се стави мало огледално на козметичката маса и вашиот личен козметички кабинет е подготвен!

Погледнете ги нашите предлози и направете свое место за нега и шминка.

Toaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih idejaToaletni sto za male sobe: 24 praktičnih ideja

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИнтересна есенска декорација во домот!
Следна објава„Исцелител“ – прв македонски филм кој се натпреварува на меѓународниот филмски фестивал во Талин Наслов
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР