Изгледа дека модата од 90-тите години нa минатиот век се враќа на сцената, буквално во сите трендови.

Младите супермодели и ѕвезди на Instagram секојдневно ни го покажуваат ова, од облеката, во која се од глава до пети во фармерки или спортски тренерки кои се комбинираат со високи потпетици.

Ove naočare su sledeći modni hit

Судејќи според фотографиите, следното големо нешто што ни се враќа како моден бумеранг од деведесеттите години, е трендот на мали рамки за очила. Ако не се сеќавате, овие очила за сонце беа задолжителен моден детал на 90-тите години. Иако со години на модната сцена доминираше трендот на преголеми рамки, малите рамки се закануваат да ја загрозат популарноста на големемите, ала Џеки Онизис рамки..

Ove naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hitOve naočare su sledeći modni hit

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајубава земја на светот е Шкотска!
Следна објаваУникатана кутија за Dom Perignon!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР