Направете промена во ентериерот со мал буџет – внесете сини драпери, кои секогаш изгледаат шик!

Сините завеси се популарен и модерен избор, кој секогаш е трендовски. Таквите елементи совршено и без тешкотии се вклопуваат во различни стилови, теми и декоративни шеми. Ако ви се допаѓа модерен и минималистички изглед или би сакале да му дадете на својот простор детали во стилот на приморските куќи, прекрасните сини завеси доаѓаат како вистинско решение.

Бројни нијанси и тонови на сината боја даваат широк спектар на можности и се идеални за овие мали бравури што сакате да ги направите во вашиот простор.

Ulepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijamaUlepšajte enterijer predivnim plavim draperijama

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕсен и витамини: она што ви треба на прво место!
Следна објаваНеделен хороскоп од 18.09. – 24.09.2017 година!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР