Carrera Cafe во Лос Ангелес е шармантно европско кафуле со стил, кое служи кафе, вкусни салати и сендвичи. Сите кафиња се базирани на еспресо, а интересно е што на ова место, украсувањето на пената во шоља кафе е необично.

Поголемиот дел од нас, утрото го започнува со кафе, а ние веќе се навикнавме на декорирани и убави шољички со кафе, каде што на врвот од пената се наоѓа цвет или срце.

Carrera Cafe воведе ново ниво на кафе декорација и сега можете вашата прва голтка кафе да ја испиете со Рајан Гослинг или можеби со интересен натпис како  ”Life is tough my darling, but so are you”.

Image result for carrera cafe los angeles

Related image

Image result for carrera cafe los angeles

Image result for carrera cafe los angeles

Photo of Carrera Cafe - Los Angeles, CA, United States

Photo of Carrera Cafe - Los Angeles, CA, United States. 6.5.17 2 hot chocolates with ripple! Got my face printed :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРетро кампања на италијанскиот бренд Elisabetta Franchi!
Следна објаваШто се случува кога вајар, инжењер и пекар ќе одлучат да направат десерт?
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР