Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018

Донатела Версаче туку што ја промовираше колекцијата Versus, која предизвика многу возбуда.

Колекцијата Versus Versace за есен / зима за 2017-18 година е наменета за помладите клиенти, истите луѓе кои со нетрпение ја чекаат капсула колекцијата Zayn Malik x Versus Versace. Ѕвездите на ревијата беа ултра-популарните Бела и Џиџи Хадид, а Донатела и нејзината ќерка Алегра ни дадоа сеопфатна визија на glam rock мажот и жената за следната есен / зима сезона.

Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018Versus Versace kolekcija za jesen/zimu 2017-2018

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСлушалки какви заслужувате!
Следна објаваВертикални градини и зелен живот!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР