Сончевите летни денови ги менуваат по малку нестабилните временски услови, но се уште има сосема доволно простор за уживање во надворешната средина …

Полека и речиси сигурно се припремаме за смена на боите кои ги носат есенските тонови, но надвор е и понатаму доволно топло, за да можеме да уживаме во сончевите зраци.

Декоративните перничиња за надворешни површини можат да го трансформираат дури и најмалиот простор за релаксирачко седење, каде што семејството и пријателите можат да се соберат и да уживаат во дружењето и релаксирањето. Функционалната и декоративната перница на  Fermob совршено се согласува со оваа слика.

Колекцијата Trefle се сведува на функционалност, како и на извонредна визуелна брилијантност, додека нејзините надворешни перници за екстериери се создаваат со водоотпорни и плетени жакард ткаенини.

Комбинирајќи ги со шармантни клупи, лежалки и удобни столчиња, овие перници стануваат совршен начин да додадете завршни елементи во вашата градина од соништата.

Dekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijereDekorativni jastuci za eksterijere

СПОДЕЛИ
Претходна објаваJane Fonda и Robert Redford – награда за животно дело и промоција на новиот филм!
Следна објаваДекадентен и луксузен стан во Лондон!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР