По дизајнот на мебел со кој претходно не запозна оваа година, откривме дека дизајнерот Тери Круз, започнал нов дизајнерски бренд во соработка со модниот дизајнер Нана Ботенг.

Skriveni vrt brenda Amen&Amen

Image result for . Ini Arčibong.

Компанијата Amen&Amen дебитираше на Salone Satellite, презентирајќи ни тросед, светлосна скулптура и сет на столови потпишани од дизајнерот Ини Арчибонг.

Skriveni vrt brenda Amen&Amen

 Колекцијата The Secret Garden е резултат на експериментирање и сугестии дека Ини создава нешто што ќе ја одрази креативната слобода и способноста за поместување на границите.
Skriveni vrt brenda Amen&Amen
Инспириран е од приказни, бајки, митологија и фантазии што произлегуваат од литературата, како Алиса во земјата на чудата, Библијата, Нарние или од грчко-римска митологија.
Skriveni vrt brenda Amen&Amen
Skriveni vrt brenda Amen&Amen
Skriveni vrt brenda Amen&AmenImage result for . Ini Arčibong.
СПОДЕЛИ
Претходна објаваТесни чизми над колена!
Следна објаваВолшебна серија на фотографии „The Flower Keepers“!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР