Điđi Hadid i Kendal Džener zvezde nove Fendi kampanje

Италијанската модна куќа Фенди ги ангажираше двете најбарани моделки на денешнината, за нејзината нова есенско – зимска кампања …

Звездите на модни ревии, социјалните медиуми и бројните модни кампањи, инспирацијата на многу дизајнери и на млади девојки, Кендал Џенер и Џиџи Хадид, се најдоа во водечки улоги на најновата кампања на Фенди, која ја снимаше Карл Лагерфелд.

Новата сезона го слави логото на Fendi, поставено наспроти белата позадина. Шарено крзно, проsирни и меки фустани како и луксузни плетени парчиња, совршено се сјаат во новата кампања.

Елегантните торби и лакираните чизми исто така се истакнуваат и го мамат нашето внимание, уште еднаш, наведувајќи не дека сакаме зимата да пристигне веднаш!

Điđi Hadid i Kendal Džener zvezde nove Fendi kampanje

Điđi Hadid i Kendal Džener zvezde nove Fendi kampanjeĐiđi Hadid i Kendal Džener zvezde nove Fendi kampanjeĐiđi Hadid i Kendal Džener zvezde nove Fendi kampanje

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУбуд – драгоцениот камен на Индонезија!
Следна објаваСупер понуда од Вип за 10 години на македонскиот пазар
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР