Како што очекувавме, колекцијата на чанти Hermes Resort 2018 е богата со бои …

Оваа линија воглавно е инспирирана од сончевите пастелни нијанси, а во целост го превзема и универзумот на Birkin и Kelly чантите, во форма на повеќебојни шари и контрастни блокови.

Со или без подобрувања, овие два најпознати модели на чанти се продаваат во целиот свет, практично веднаш по излегувањето од работилницата на Хермес брендот, во Пантино. Но, освежувањето на новиот изглед не беше лошо, па затоа уметницитете од ова атеље, дадоа малку креативност.

На пазарот ќе бидат достапни по неколку месеци.

Neodoljive šarene Hermes tašne

Neodoljive šarene Hermes tašneNeodoljive šarene Hermes tašneNeodoljive šarene Hermes tašneNeodoljive šarene Hermes tašne

СПОДЕЛИ
Претходна објаваОсновен канцелариски стил!
Следна објаваНовата куќа на Едвард Нортон од 11,8 милиони долари!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР