Ако сте во потрага по совршен мир и тишина, односно место на кое можете да заборавите на сите ваши грижи, спектакуларниот хотел Casa Chameleon е вистинското место за вас …

Тука нема одвлекување на вниманието од современиот свет, ни телевизија, ни интернет и други работи што ви го реметат мирот. Супериорното одморалиште може да ви понуди изобилство на забавни активности, а се наоѓа на јужниот крај на полуостровот Nicoya, каде што природата е магична и речиси недопрена.

Не грижете се – нема целосно да бидете отсечени од цивилизацијата – иако многу од нас токму тоа и го сакаат. Ако посакате некоја акција, во близина на селото Santa Teresa и Playa Hermosa се наоѓаат некои од најдобро чуваните тајни на Костарика, а се наоѓаат на многу кратко растојание и се лесно достапни.

Idealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmorom

Ovo odmaralište u svojoj ponudi ima samo deset ekskluzivnih vila, pri čemu je svaka od njih izgrađena tako da uveliča pogled na okean koji umiruje dušu i telo uz pomoć prozora od poda do plafona. Takođe, svaka vila ima svoj privatni bazen, koji će vam dodatno ulepšati dane koje ovde provedete. Elegantni dekor, king kreveti, klima i predivna privatna terasa sa ležaljkom su takođe deo privlačnosti ovog mesta, pa ćete verovatno tražiti način kako da ovde ostanete zauvek.

Ова одморалиште нуди десет ексклузивни вили, при што секоја од нив е изградена со извонреден поглед на океанот, која ја смирува душата и телото со помош на прозорците од подот до таванот. Покрај тоа, секоја вила има свој приватен базен, што уште повеќе ќе ги разубави деновите кои  ќе ги поминте тука. Елегантен декор, големи кревети, клима уред и убава приватна тераса со лежалки кои се исто така дел од привлечноста на ова место, а вие најверојатно ќе бараат начин да се останете тука засекогаш.

Idealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmoromIdealno mesto za sve one koji žude za pravim odmorom

СПОДЕЛИ
Претходна објаваСовршена вила на море!
Следна објаваОда на женственоста – Giambattista Valli Couture!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР