Шарени тетоважи за коса кои се нанесуваат со помош на шаблони, станаа еден од главните трендови кои треба да ги набавите за жешката летна сезона на фестивали.

Идејата за привремени тетоважи за коса, е на стилист и експерт за коса од Калифорнија. Тој смета, дека шарените, привремени тетоважи за коса се добра алтернатива за оние, кои се уште не се подготвени за целосна боење и нијансирање на косата.

Novi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosiNovi trend za leto 2017: tetovaža na kosi

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНова волшебна Dior колекција на накит!
Следна објаваЛетен викенд во Public Room
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР