Trinity College Library, Dublin, 1732

Trinity College Library, Dublin, 1732

Biblioteca Casanatense, Rome, 1701

Biblioteca Casanatense, Rome, 1701

Biblioteca Joanina, Coimbra, 1728

Biblioteca Joanina, Coimbra, 1728

Palàcio Nacional de Mafra, Mafra, 1755

Palàcio Nacional de Mafra, Mafra, 1755

Bibliothèque Sainte-Geneviève, Paris, 1850

 Bibliothèque Sainte-Geneviève, Paris, 1850

Bibliothèque Nationale de France, Salle Labrouste, Paris, 1868

Bibliothèque Nationale de France, Salle Labrouste, Paris, 1868

Bibliothèque de l’Hotel de Ville de Paris, Paris, 1890

Bibliothèque de l’Hotel de Ville de Paris, Paris, 1890

Bibliothèque de la Sorbonne, Salle Jacqueline de Romilly, Paris, 1897

Bibliothèque de la Sorbonne, Salle Jacqueline de Romilly, Paris, 1897

El Ateneo, Buenos Aires, 1919

El Ateneo, Buenos Aires, 1919

Grimm Zentrum Library, Berlin, 2009

Grimm Zentrum Library, Berlin, 2009

Stadtbibliothek, Stuttgart, 2011

Stadtbibliothek, Stuttgart, 2011

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерна и елегантна кујна со стил!
Следна објаваХороскоп од 10.07 – 16.07.2017 година!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР