Пентхаус на горниот кат од една зграда во Познан, Полска, со поглед на целиот град, од скоро доби модерен редизајн …

Просторот што некогаш беше недовршен, сега се карактеризира со модерен и индустриски стил, со акцентирани и смели детали. Студиото Mili Mlodzi Ludzie, работеше на редизајнирање на просторот во овој пентхаус, со цел на најдобар начин да ги искористи сите прозори, кои зафаќаат два цели ѕида. Целта беше да се создаде прекрасен поглед, што ќе ги воодуше сите, при влегувањето во станот.

Moderno redizajnirani penthaus u Poljskoj

Moderno redizajnirani penthaus u Poljskoj

Moderno redizajnirani penthaus u Poljskoj

Moderno redizajnirani penthaus u Poljskoj

Тие додадоа уште еден дизајнерски слој во ентериерот на овој пентхаус, така што вградените плакари ги  “облекоа” во комбинација на геометриски дезени.

Новиото уредување на просторот сега содржи отворена дневна соба и трпезарија, со поглед што се протега кон панорамата на градот.

Moderno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u Poljskoj

Кујната, гостинската соба и музичката соба се достапни од двете страни, што на целиот пентхаус му дава отворено чувство и го исполнува просторот со природна светлина. Со цел да не се затворат прозорите, работната соба која повремено ја игра улогата на музичка соба, има два ѕида направени од стакло и така сите линии на просторот останаа отворени.
Moderno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u PoljskojModerno redizajnirani penthaus u Poljskoj

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЛетна облека на врзување!
Следна објаваПрекрасна летна торба од Zara!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР