Можеби сте слушнале за Cape Weligama кое наоѓа во Шри Ланка, а тоа се должи на фактот дека е едно од најдобрите одмаралишта на плажа, на ова прекрасно острово.

Ова посед всушност, се наоѓа на 40 метри над Индискиот Океан, со површина од 12 хектари, така да имате сосема доволен простор за уживање, релаксација и вистински одмор за кој сонувате.

Apartman nedelje: Prestige Ocean Villa

Image result for Cape Weligama

Cape Weligama е дел од престижнната група Relais & Chateaux, а ви нуди широк спектар на врвни кулинарски опции. Приватната библиотека која е дел на одморалиштето ќе ве натера да поминете најмалку еден ден во прелистувње на светските класици, енциклопедии или било кој друг материјал за читање, што ве интересира. Ако случајно се одлучите да ја посетите Шри Ланка и нејзиниот најдобар ресорт на плажа, букирајте го својот годишен одмор во нивниот Prestige Ocean Villa.

Apartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean Villa

Apartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean Villa

За сите љубители на луксузот и софистицираните работи, ова е најдобра препорака. Со површина од 180 м2 и со неверојатно внимание на деталите, оваа вила е нашиот прв избор кога станува збор за сите бутик хотели во Шри Ланка.

Apartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean VillaApartman nedelje: Prestige Ocean Villa

СПОДЕЛИ
Претходна објаваPerrin Paris x Zaha Hadid – мода проткаена со уметност!
Следна објаваЈапонски минимализам како инспирација!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР