Giorgio Armani Resort 2018 kolekcija

Легендарниот бренд Giorgio Armani и по 40 годишната работа, успева своите јасни и елегантни линии да ги направи атрактивни и посакувани.

Дизајнерот уште еднаш го покажа својот заштитен и препознатлив стил со Resort колекцијата за 2018 година.

Во оваа колкција се е некако младешки забавно, но со силна и јасна индикација – ова е Armani!  Разиграни фустани и силните бои ја прават оваа колекција софистицирана, модерна и носива како за ден така и за ноќ.

Ментол зелената, впечатливата циклама, сивата и темно сината, се бои кои се присутни во колекцијата. Од материјали присутни се шифонот, свилата, органдинот и монистри.

Во понудата се безброј младешки модели со силна доза на елеганција.

Giorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcijaGiorgio Armani Resort 2018 kolekcija

СПОДЕЛИ
Претходна објава10.000 долари за шише со фантастичен рум!
Следна објаваНајскапи раси на кучиња во светот! (прв дел)
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР