Vrhunski luksuz za ljubitelje raskoša

Компанијата Vismara e специјализарана за производство на високо квалитетен италијански мебел, а во својата понуда има се што ви е потребно, за да го опремите својот дом со вкус и елеганција.

Vrhunski luksuz za ljubitelje raskoša

Една од нивните специјалности се собите за игри и домашни кина, кои едноставно им припаѓаат на најлуксузните резиденции. Во целиот свет, компанијата Vismara е позната токму поради тоа, како и заради својот исклучителен, квалитетен и иновативен дизајн. Секое парче на мебел е изработено од материјали со најголем квалитет – префинето дрво, челик и нежни проsирни материјали.

Vrhunski luksuz za ljubitelje raskoša

Масите за игри (покер, билијард, ајнц, рулет) и шаховските табли, можат да се вклопат во сите казина на светот, додека нивните ламби и други аксесоари се вистински луксузен декор.

Vrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskošaVrhunski luksuz za ljubitelje raskoša

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНовата маркетинг кампања на Евиан е најслатка досега
Следна објаваEternal Flame како старите газиени лампи!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР