Познатиот британски музичар Sting, одлучил да го продаде својот луксузен дуплекс пентахаус во Њујорк…

Stingov stan na prodaju po neverovatnoj ceni

Со поглед на Централ парк, овој стан чини 56 милиони долари. Sting оваа резиденција ја купил во 2008. година за 26.98 милиони долари, а потоа вложил голема сума на пари и труд во реновирањето и средувањето, што во потполност ја оправдува цената која ја бара.

Stingov stan na prodaju po neverovatnoj ceniStingov stan na prodaju po neverovatnoj ceniStingov stan na prodaju po neverovatnoj ceniStingov stan na prodaju po neverovatnoj ceniSting и неговата сопруга соработуваа со компанијата SheltonMindel за да го претворат својот дом, во ремек дело на дизајн во енетериерот. Тие додадоа посебни спирални скали и прекрсен камин во дневната соба.

Stingov stan na prodaju po neverovatnoj ceni

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМасичка за кафе инспирирана од „Војна на ѕвездите“!
Следна објаваTod’s за пролет и лето 2017!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР