Оваа сезона ќе ја одбележат ракавите и секој вид на претерување со нив.

Слободно можеме да си поиграме со сите кроеви, бои, текстури и силуети, но околу едно сите можеме да се согласиме, нагласените ракви се апослутен хит на сезонава.

Ракавите доаѓаат во повеќе облици, од предимензионирани па се до тесни кои се шират во sвоно кон дланката. Посебно интересни се ракавите со повеќеслојните волани или оние со додаток на тантела, вез или врвци. Било кој вид да го одберете нема да згрешите, затоа што нагласените ракави се хит на сезонава.

Naglašeni rukavi prisutni su na svim odjevnim predmetima i manje je bitno hoćete li se odlučiti za haljinu, majicu, košulju ili možda jaknu dokle god su rukavi u centru pažnje.

Čak i najjednostavniji jednobojni odjevni predmeti poprimaju zabavnu i neočekivanu karakteristiku u vidu statement ili naglašenih rukava.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеделен хороскоп од 08.05. – 14.05.2017 година!
Следна објаваДизајнерски чоколадни бонбони!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР