Iznajmite ili kupite kuću Džerarda Batlera

Хациендата во шпански стил на Џерард Батлер може да се изнајми или купи за 4 милиони долари!

Оваа фантастична вила се наоѓа во престижниот дел на Лос Ангелес – Лоз Фелиз, а изградена е во 1930 година, во таканаречента златна ера на Холивуд. Куќата поседува 4 спални соби и 4 купатила кои се своевиден вид на на мешавина на традицијата со современите погодности. Содржи многу луксузни детали, кино сала, сауна и и голем надворешен базен. Први соседи му се Сија, Камерон Дијаз и Џенифер Анистон.

Iznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda BatleraIznajmite ili kupite kuću Džerarda Batlera

СПОДЕЛИ
Претходна објаваLouis Vuitton Summer Spirit колекција на чанти!
Следна објаваКои 5 парфеми моментално се светски хит!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР