Како дел од новиот правец кој го предводи Raf Simons, Calvin Klein Underwear ни ја претставува својата нова пролетно/летна кампања за 2017 година.

Сликите на оваа нова капмања се дело на познатата режисерка Софија Копола, а претставуваат екипа на глумици кои симнале скоро се од себе и ни покажуваат што ни нуди новата колекција. Кирстен Данст, Рашида Џоунс, Лорин Хатон, Лора Хариер, Натали Лав и Чејс Сиу Вондер, се појавија на црно белите фотографии. Покрај штампаните реклами, оваа кампања содржи  и серија на кратки филмови со овие искусни sвезди.

погледнете го видеото…

Nova kampanja Calvin Klein Underwear

Nova kampanja Calvin Klein UnderwearNova kampanja Calvin Klein UnderwearNova kampanja Calvin Klein UnderwearNova kampanja Calvin Klein UnderwearNova kampanja Calvin Klein Underwear

СПОДЕЛИ
Претходна објава12 нашминкани изгледи за секој зодијачки знак!
Следна објаваНовата пролетна кампања на Todd Snyder!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР