Распродажбите можат да бидат големи и убави sверки кои не тераат и тоа малку пари “за секоја случај” што ни останале во новчаникот, да ги потрошиме – во секој случај! Најдобрата работа кај пролетните распродажби е лелеавите фустани и здолништа за кои си мечтаеме во зимските месеци, а ние ви прикажуваме 10 најдобри парчиња од распродажбата на Asos – по најдобри цени, од 10 фунти па се до 60. Набавете ги преку интернет!

Glamorous Tall Sheer Mesh Dress £10.00
ASOS Gothic Arm Print Sweat Dress £17.50

ASOS Mesh T-Shirt Dress with Tokyo Floral Print £16.50Glamorous Tall Bow Detail Denim Dress £19.00ASOS WHITE Mini Dress In Spot Print £59.00ASOS Denim Slip Dress in Washed Black With Bleach Print £24.50ASOS Textured Fluted Sleeve Floral Midi Dress £21.00
ASOS Cami Midi Dress with Dropped Hem in Gingham £40.00
STYLENANDA Velvet Cami Midi Dress With Frills £55.00
ASOS PETITE Cold Shoulder Cotton Stripe Smock Dress £32.00

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРемек делото на Carl Faberge , “златното јајце”
Следна објаваGreat Gatsby посед со цена од 85 милиони долари!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР