Научно е докажано дека растенијата помагаат да се опуштите и ве инспирираат да бидете креативни, а воедно го чистат воздухот. Растението кое ги освои луѓето со својата убавина и кое од медитеранските градини се пресели во домовите е дрвото на маслинките.

Дали сте знаеле дека дрвото од маслинките може да расте во саксија? Внесувајќи го во домот, внесувате грчки, италијански или шпански шарм. Може да изберете помали или поголеми растенија, во зависност од просторот.

Дрвото од маслинка лесно е за одржување, добро поднесува суво тло и не е осетливо, па затоа е одличен избор за во домот.

Засадете и вие дрво од маслинка, кое со своите темни зелени листови ќе ве асоцира на сонце, море и фантазирање.

Drvo masline - novi način da dekorišete dom

Drvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete domDrvo masline - novi način da dekorišete dom

СПОДЕЛИ
Претходна објаваФустани кои емитуваат шик вибрации!
Следна објаваPublic Room – оваа седмица
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР