Дали барате идеја за пролетна шминка?
Цветниот аjлајнер станува се популарен тренд на социјалните мрежи. Доколку сакате забележителна шминка, оваа сезона наместо црната линија, нанаесете алајнер инспиран од шареното полско цвеќе.

Овој алајнер се нанесува со палета на четки и крем сенки во различни бои. Пролетната шминка треба да биде светла и свежа, а дамите на Инстагрма го обожуваат овој тренд.

Погледнете и пробајте!

Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017
Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017Cvetni ajlajner - trend za proleće 2017

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРачно изработено чоколадно јајце!
Следна објаваНовата колекција есен/зима 2017/18 на Zak Pozen!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР