Ferrari F12 Berlinetta е врвен супер автомобил, кој го одзема здивот на сите што го виделе, а посебно на тие кои го слушнале “рикот” на неговиот мотор.

Возачката кабина на овој модел е многу интересна, благодарејќи на новите врвни додатоци, врвна кожа и прекрасната тема на бои, кои идеално се вклопуваат со жолтата боја на екстериерот. Бријантната тјунинг компанија Carlex Design, ни го претстави својот поглед на моделот F12 , кој е се, само не дискретен….

А и да бидеме реални, кој купува Ferrari, а да сака да остане незабележен?

Дизајнерската тема на овој бренд истакнува дека дека возачката кабина е полна со жолтите акценти на секоја можна површина, до патосниците и воланот. Шик контрасните шавови во оваа боја допринесуваат на целата атмосфера, со новите карбонски детали кои додатно ја акцентираат целата композиција.

Од техничка страна гледано, овој Ferrari модел е со 741 KS и 690 Nm обртаи во моментот, со можност на забрзување за 3.1 секунда и максимална брзина од 340 км на час.

Можеме слободно да кажеме дека оваа тјурнинг компанија знае што работи, пренесувајќи ја совршеноста на сосема ново ниво!

Ferrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odeluFerrari F12berlinetta u sasvim novom odelu

СПОДЕЛИ
Претходна објаваБрендот Versace Home на Salone del Mobile 2017!
Следна објаваTed Baker со пролетна колекција во ретро стил!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР