Кога имате многу пари, знаете дека за себе и семејството можете да си купите или изградите куќа од соништата…

Оваа вила се наоѓа во Канада и чини 11.8 милиони долари!

Stoneridge Hall се наоѓа на огромен приватен посед од 86 хектари и претставува величенствена резиденција. Овој посед е дизајниран во дорски стил,  содржи вила со околу 1.000 m2, плус 450 m2 подрумски простор, има 6 спални соби и 14 купатила.

Главната резиденција се состои од елегантни простории со прекрасни sидни панели, детали од леано железо, свилени sидни облоги, камини, мермерни подови и бројни други елегантни детали.

Прекрасната трпезарија на оваа вила собира голем број на гости, додека градините го воодушеват секој гостин. Во западното крило на вилата се наоѓа библиотеката, додека во источниот дел на поседот се наоѓа прекрасно и деликатно уредена градина. Тука е гломазната гаража, која собира три автомобила. Не сме изненадени!

Па, што ќе кажете?

Kanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemićeKanadska vila za moderne plemiće

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЕве ги најлуксузните торби за 2017/18!
Следна објаваNiniette 66 | Јахта инспирирана од автомобилите Bugatti
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР