На овогодишниот саем на мебел во Скопје, кој трае до 26 март оваа година, повелете на саемскиот излагачки простор во хала број 2 и посетете го реномираниот бренд на мебел Југоекспорт Стил. Пријатно ќе бидете пречекани и изненадени од новата модерна понуда, како и од квалитетната изработка на овој веќе одамна етаблиран бренд.

Пролетта е како создадена за реновирање на домот, а со новиот мебел од Југоекспорт Стил, ќе внесете свежина, комфор, мода и ново расположение во домот. Изборот е голем а на вас останува само да го изберете потребното парче мебел.

Пред да купувате, побарајте го каталогот со саемските попусти на Југоекспорт стил – овие саемски попусти важат не само на саемот, туку и во сите продавници на Југоекспорт стил.

No automatic alt text available.

Image may contain: table and indoor

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Image may contain: table and indoor

Image may contain: bedroom and indoor

Image may contain: people sitting, table and indoor

Image may contain: people sitting, living room, table and indoor

Image may contain: indoor

Промотивните каталози можете да ги погледнете на следниот линк: Промоции

Локациите на салоните Југоекспорт Стил се достапни на следниот линк: Кликни тука

За крај како допoлнување на целата понуда е дека Југоекспорт Стил нуди БЕСПЛАТЕН транспорт и монтажа низ цела Македонија.

п.с. Југоекспорт го отвори и првиот мебел e-shop во Македонија, односно овозможи директна нарачка и електронско плаќање преку нивната веб страна:

СПОДЕЛИ
Претходна објаваУште само една недела до второто издание на Fashion & Lifestyle Expo!
Следна објаваМодерна ламба во облик на лале!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР