Кралски третман при патување

Дали би сакале драги наши читатели при некое своето патување барем еднаш да имате кралски третман?

Саудискиот крал Salaman bin Abdul Aziz al Said при своето неодамнешно патување низ азискиот континент покрај целиот луксуз во придружба носи 1500 луѓе и верувале или не цели 500 тони багаж. Според медиумските сознанија кралот го придружуват 1500 луѓе од кои се 10 министри, 900 делегати, 25 луќе од кралското семејство и 560 луѓе послуга кои се на располагање на кралот 24 часа.

Импресиво, зарем не! Погледнете!

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР