Убавата Будимпешта под густата магла

Коментари

коментари

СПОДЕЛИ
Претходна објаваРуменило кое изгеда како украс!
Следна објаваВолшебни торти во форма на еднорог!
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР