Разгледници од патувањата на Maxwell Tilse

Илустраторот од Сиднеј, Maxwell Tilse, којшто моментално живее во Лондон на креативен начин ги документира своите патувања низ Европа. Меѓу посетените држави се наоѓаат Полска, Унгарија, Чешка, Словачка, Австрија, Англија и Германија.

Тематиката на неговите цртежи е архитектурата на градовите каде што оди и навистина успеваат во секој од нас да ја разбудат желбата за патување и откривање на непознати улици, непознати градби и градови.

Можете да бидете во тек со патувањата на Maxwell Tilse преку неговиот профил на Инстаграм.

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР