Украсена елка е најзначајната декорација за новогодишните и  божиќните празници, но некои неконевенционални инспирации кои денес ви ги претставуваме, би можеле да ги заменат зелените елки со лампиони.

Инспирирајте се од овие примери, кои ќе ви помогнат да направите малку поинакво божиќно дрво за својот дневен простор, спална соба, канцеларија или било каде, а сигурно многу ќе ве развесели.

book-nerd-2-min branch-contemporary-tree-on-kickstarter chrismy-by-vondom-min confetti-pop6430-curbly-1 etsy gareth-pugh-xmas-tree-min giles-miller-cardboard-min1 hgtv-wooden-card-display-tree-1 http-wwwnotmarthaorg-archives-2010-12-20-christmas-tree-ornament-mobile karen-miller-at-doris-brixham-min ladders1 leonora-hammond-wall-sticker leuchtende-min libary-tree lights milkmagazinenet-au-pied-de-sapin pvc-makezinecom shelves-trees wall-westelm a-little-tipsy-christmas-wrap-copy

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНокти со снегулки
Следна објаваМодерни и совршено дизајнирани камини!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ