Chalet Bear е прекрасна приватна и и исклучително луксузна планинска куќа која се наоѓа во екслклузивното скијашко место Клостерс во Швајцарија. Прекрасната куќа Chalet Bear која може да се изнајми /по висока цена/, е една од најдобрите планински киќи според Daily Telegraph, кој направи список на десет најдобри апартмани за изнајмување во Швајцарија. Оваа најдобра од сите 10, нуди сензационален поглед на тоа што е најдобро и само 5 минути е оддалечена од жичарата и центарот на селото.

chalet-bear-designrulz-23-copy

Оваа викендица има 4 спални соби и 4 купатила и е опремена за 8 лица. Личниот готвач и чувар ќе се погрижи за сите ваши потреби, додека вие се релаксирате крај каминот после скијањето или во надворешното џакузи, со поглед на стазите за скијање и sвезденото небо.

chalet-bear-designrulz-16

chalet-bear-designrulz-17

chalet-bear-designrulz-10

chalet-bear-designrulz-25

chalet-bear-designrulz-22-copy

chalet-bear-designrulz-26-copy

chalet-bear-designrulz-2chalet-bear-designrulz-3chalet-bear-designrulz-13

chalet-bear-designrulz-4chalet-bear-designrulz-5chalet-bear-designrulz-6chalet-bear-designrulz-8chalet-bear-designrulz-9chalet-bear-designrulz-11chalet-bear-designrulz-12chalet-bear-designrulz-14chalet-bear-designrulz-18chalet-bear-designrulz-20-copychalet-bear-designrulz-24-copychalet-bear-designrulz-7chalet-bear-designrulz-1chalet-bear-designrulz-15

СПОДЕЛИ
Претходна објава“Арт чорапи” – совршен подарок за љубителите на уметноста!
Следна објаваRosie Huntington-Whiteley е новото заштитно лице на UGG!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР