Сите знаеме колку се важни добри чизми за успешна модна комбинација. Новите чизми за есен/зима 2016. не престануваат да не воодушевуваат.

Во нашава галерија погледнете во кои чизми треба да се инвестира оваа сезона – а доколку сте со ограничен буџет, нека ви послужат овие луксузни, дизајнерски парчиња како инспирација при следното купување на чизми.

Од must-have плишаните па се препознатливите принтеви на Gucci!

alexander-wang-kori-studded-boot-copy aquazzura-ulyana-mink-trim-bootie-copy casadei-city-rock-biker-boot-black-leather-copy casadei-daytime-black-suede-lace-up-bootie-copy christian-louboutin-hotero-fishnet-ankle-boots elie-saab-over-the-knee-suede-embroidered-boots gedebe-caroline-embellished-ankle-boots gianvito-rossi-brandy-ankle-boots miu-miu-bow-velvet-bootie-lace-up-1 stuart-weitzman-clinger-stretch-velvet-bootie valentino-beige-lace-up-ballerina-boots

31-phillip-lim-kyoto-royal-blue-stretch-velvet-boot laurence-dacade-mila-sequined-embellished-bootie le-silla-black-suede-over-the-knee-thigh-high-boots-gossip

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКои се модните икони?!
Следна објаваНеколку совети за младите околу 20-тите!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ