Овој прекрасен накит во три дела го креираше Mary Lou, дизајнерка на накит од Банког, чии нетипични сетови на прстења се изработени од месинг и обложени со специјални бои. Од заспаниот мрзливец, убавиот фламинго, итрата лисица, пандата и други – за секого има се по нешто. Ако сакате да заборавите на старите прстени, набавете невообичаени и забавни, кои сигурно ќе привлечат внимание, каде и да се појавите.

three-piece-animal-rings-maryloubangkok-1a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-2a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-3a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-4a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-9a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-12a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-13a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-14a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-15a three-piece-animal-rings-maryloubangkok-17a

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМодерен и еколошки сафари ресорт во недопрената природа на Боцвана!
Следна објаваКомотен, бајковит и забавен плетен покривач!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР