Кој бил вашиот сон како дете? Да бидете сирена или можеби змеј? Па еве, имаме добри вести за вас!

Daniel Struzynа од Дизелдорф, Германија е авторот на овие шармантни хулахопки.

Овие хулахопки се направени од рачно изработени силкиноски парчиња заради кои ќе се чувствувате како вистинска сирена или змеј – ок, можеби ви е претопло за хулахопки, ама за само неколку месеци сите ваши детски соништа ќе се исполнат!

mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-8 mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-3 mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-4 mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-5 mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-6 mermaid-tights-dragon-daniel-struzyna-7

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНеправилното седење на работа е главниот кривец за болки во грбот!
Следна објаваВлада Урошевиќ и безвременскиот Хаос
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР