Овие прекрасни полици, ги дизајнираше продукт дизајнерот на мебел, Бурак Доган. Индустријскиот дизајнер од Турција, ги создал овие импресивни и впечатливи полици кои вашиот досаден sид или празната детска соба ги претвора во суперхеројско место. Полиците за книги доаѓаат во разни форми а вие сте должни да ја пронајдете онаа која го претставува вашиот супер херој, во борба против криминалот. Од Супермен и Капитен Америка, Вондер Вомен… Овие креации ќе го импресионираат секој, кој ќе дојде да го посети вашиот суперхеројски дом.

superhero-bookshelves-burak-dogan-9

superhero-bookshelves-burak-dogan-16

superhero-bookshelves-burak-dogan-18 superhero-bookshelves-burak-dogan-1 superhero-bookshelves-burak-dogan-3 superhero-bookshelves-burak-dogan-13 superhero-bookshelves-burak-dogan-15

СПОДЕЛИ
Претходна објаваПриказни од автобусот
Следна објаваРешете го мамурлукиот на природен и здрав начин!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР