Имате ли се што ви е потребно за плажа? Сандали, фустани, крем за сончање, омилениот лак за нокти и торба за на плажа? Ако ви недостасува торба за плажа, сигурни сме дека ќе ви се допадне еден од овие модели.

Единствено што навистина е важно – што поголема, тоа подобра! Оваа сезона, забележуваме дека торбите за плажа добија полно украси, реси, пон-пон и бои.

16-1

7-14

3-25 9-10

5-19 14-6 15-5 1-31 5-19 12-7

prva2-20

prva-35

Jeste već polagano počeli s planiranjem godišnjeg odmora i putovanja u toplije krajeve? Imate već sve što vam je potrebno? Sandale, haljinice, kremu za sunčanje, omiljeni rozi lak za nokte i – torbu za plažu? Ako vam nedostaje idealna torba za plažu, sigurni smo da će vam se itekako svidjeti ono što donosimo…

Jedino što je istinski važno kod torbe za plažu je – što veća, to bolja! Popularni “cekeri” tj. pletene torbe iz sezone u sezonu uvijek su omiljen odabir djevojaka koje žele ići i na plažu sa stilom. Ove sezone, primjećujemo da su torbe za plažu dobile puno ukrasa, resica, pom-pona i boja. Ne žalimo se! Jer torbe za plažu nikad nisu izgledale bolje.

СПОДЕЛИ
Претходна објаваAnna Radchenko | Пријатни лаги
Следна објаваСтан кој го краси уметнички и забавен декор!
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР