Часовниците се рефлексија на личниот стил. Тие претставуваат повеќе имиџ, отколку самата намена и се пример на добар вкус, карактер и индивидуалност на личноста. Вистинска рефлексија на нечиј вкус како моден детал, е да се пронајде перфектниот часовник кој има гаранција за врвен квалитет, дизајн и да се најде по добра цена.

Овие часовници се интернационални потврдени брендови, кои се популарни, стилски и функциионални исто така. Ви прикажуваме 20 луксузни часовници за кои сметаме дека треба да ги знаете!

1. Bremont

BREMONT

2. Audemars Piguet

AUDEMARS

3. Chopard

CHOPARD

4. Vacheron Constantin

VACHERON

5. Louis Moinet

LOUIS

6. Blancpain

Blancpain

7. Bell & Ross

 

BELL-AND-ROSS

8. Cartier

CARTIER

9. SeikoSEIKO

10. Triwa

TRIWA

11. Patek Philippe

PATEK

12. Breitling

BREITLING

13. Jaeger LeCoultre

JAEGER-LE

14. Rolex

ROLEX

15. A Lange & Sohn

A-LANGE-

16. Omega

OMEGA

17. TAG Heuer

TAG-H

18. Ulysse Nardin

ULYSSE

19. Panerai

PANERAI

20. Piaget SAPIAGET

СПОДЕЛИ
Претходна објаваИмпресивни фотографии на 16 годишен фотограф
Следна објава#Калиграм: Спој на поезијата со ликовната уметност
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ