Го сакаме својот дом бидејќи ни дава сигурурност, не штити од невреме, понекогаш и од целиот надворешен свет. Место каде живееме со своето семејство, домашните миленичиња и нашите лични работи. Токму затоа, има смисол што голем дел од нашето време и труд сме го вложиле да создадеме место за релаксирање, да се заборават грижите, за играње, спиење, јадење, забава и љубов. Направивме простор каде сме далеку од се, а најблиску до саканите. И затоа тоа е место кое најмногу го сакаме.

neutral-living-bold-green

architecture-modern-home architecture-modern-loft1 architecture-modern-house3 shipping-container-cabin modern-loft-4 stone-and-wood-modern-home-roof

design-living-area large-drawers-under-bed-with-neutral-tones 11145149_10152906611871431_8992078499191138219_o

СПОДЕЛИ
Претходна објаваНајдобри датуми за венчавки во 2016 година!
Следна објаваСтигнаа службените номинации за Оскар 2016!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ