Нов тренд – прав со светки на коренот на косата!

Нов тренд – прав со светки на коренот на косата!

Актуелни се боите на коса во интезивни бои, главен тренд е боење на косата како виножитото или сјајна седа. Но, фризерите се одлучија за чекор понатаму, и го воведоа трендот кој не е за секого – аплицирање на светкав прав и sвездички на коренот на косата, кој по можност би требало да биде необоен ( израснат).
glitter-roots (1)

Храброст е да ја обоите косата во необична боја, иако овој тренд е многу симпатичен, забавен и добро изгледа во комплет со одредена фризура и боја на коса. Не сме сигурни колку ќе ви треба светликавиот прав да го измиете од косата, но во едно сме сигурни – никој нема да може да ви каже дека не светите.

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-1

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-13

3de7fd533577c4a441c1a0052d934018

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-4

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-9

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-15

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-16

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-17

glitter-roots-hair-style-trend-instagram-18
MTI4MDkyMjg5Mzk3NDc1MzM4

СПОДЕЛИ
Претходна објаваВистинските тајни со кои ќе изгледате како вистинска дама
Следна објаваПариски ресторан инспириран од уметноста
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ