Прекрасни свадбени торти инспирирани од Марија Антоанета

Сите девојки копнеат по венчавка како онаа од бајките. Есента е прекрасно годишно време кое може да го изберете за да го направите овој свечен чин. Ви претставуваме неколку идеи за венчални торти инспирирани со ретро призвук од времето кога владееле кралици и кралеви. Овие прекрасни торти се инспирирани од Марија Антоанета. Вистински големи, декоративни  и прекрасни торти  кои може одлично да се вклопат и во вашата венчавка.

Погледнете и изберете една од овие прекрасни торти за вас!!

antoinette36 c3c7f7aa4021dbbf00ca35d54868b7d2 marie-antoinette-cake-1

Marie Antoinette cakes by The Brighton Cake Company right and via Pinterest left

Marie Antoinette cake by The Cake Opera Company

mdanto9

Wedluxe Wedding Show 2013 at Fairmont Royal York | photos by ARTIESE

Marie-Antoinette-cakes-by-Amanda-MacCleod-right-and

marie-antoinette-wedding-cake-5546d59ec3b51

Marie-Antoinette-theme-wedding-photo-shoot-B

mdanto7mdanto6

Marie Antoinette cake by Gonzuela's Cakes

Коментари

коментари

НЕМА КОМЕНТАРИ