На Billboard Music Awards, се појавија главниот дизајнер на Balmain , Oliver Rousteing и моделите Jourdan Dunn и Kendall Jenner, облечени од глава до пети во H&M x Balmain и ја објавија предстојната нивна соработка.

H&M на Инстаграм, открија уште еден модел од нивната соработка, кој ќе се најде во новата колекција. Шведскиот моден high-street бренд, е познат по своите ексклузивни лимитирани колекции со познати дизајнери на високата мода и мораме да признаеме дека оваа со Balmain, ветува многу.

На 5-ти ноември, оваа колекција, ќе биде лансирана низ целиот свет, во сите дуќани на  H&M.

prva-142-2118-olivier-rousteing-hm-kendall-jourdandunn.w1200.h630 (1)1-24

 

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваЗа убав почеток на школската година
Следна објава[Филм] Ние сме ти пријатели
Дивиан Артс е првата и единствена веб страница во Македонија која ги пренесува сите облици на уметност во креативна форма до своите читатели. Целта на Дивиан Артс е да ги врати вистинските уметнички вредности во Македонија, да ја разбуди креативноста и да остане во чекор со последните случувања од областа на уметноста. Патем, да ги едуцира и промовира младите на културно и општествено ниво, да им помогне да се изградат како составен дел од нормалното и професионално живеење, без да заборават на својата креативност и потреба од уметност.

НЕМА КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР