Луксузниот ентериер е главната карактеристика на овој прекрасен стан во Лондон, Англија. Портеријаќи ја отмената атмосфера, стилските детали, импознтното име  “Bromptons”, прават да секој кој престојува во овој дом, се чувствува како дел од кралската лоза. Неодамна завршен од лондонското дизајнерско студио  Roselind Wilson,  изведен за релаксирана и забавна атмосфера на домаќините, која обилува со многу дружење на семејството и пријателите.
Станот е инспириран од начинот на живеење на клиентот, адаптиран на хедонизмот и позитивната енергија. Домот има совршена координација на бои, текстури и материјали. Ажурираниот класичен стил го пратат смирувачки бои и ексцентричен детали, што резултира со луксузен дизајн и за оние кои инспирација ја пронаоѓаат во кралското семејство.
the-bromptons-by-roselind-wilson-design-5 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-3-1 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-3 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-1-1 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-6 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-4 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-14 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-18 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-15 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-21 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-16 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-9 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-13 the-bromptons-by-roselind-wilson-design-23
СПОДЕЛИ
Претходна објава“Помпони”, големото враќање на модниот трон
Следна објаваSian Ka’an – тропски резерват, познат по специфична уметност!
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ