Голема е вероjатноста, дека со години сте му верни на ист модел на костим за капење, класичен црн едноделен или садок на точки бикини и ние се согласуваме со вас, со таков избор не можете да погрешите, но зар не мислите дека е дојдено времето за промени?
Ако пак не сте сигурни во каков костим за капење да инвестирате, ние ви предлагаме 5 најголеми трендови кои ги окупираа сите модни писти за лето 2015. Нека летото пред вас биде ваше време за експериментирање и освежување на бикини стилот……Одберете го својот фаворит за уживање на плажа!
 
1. Цветен примерок Altuzarra / Topshop
Altuzarra / Topshop
2. спортски стил DSquared2 / H&M
DSquared2 / H&M
3. крошет Biagiotti / She Made MeBiagiotti /  She Made Me

 
4. изрези Mikoh / Acne Studios / Solid&Striped
Mikoh / Acne Studios / Solid&Striped
 
5. воланчиња 
Zimmermann / Stella Jean / Lisa Marie Fernandez
Zimmermann / Stella Jean / Lisa Marie Fernandez
СПОДЕЛИ
Претходна објаваОД 28 мај до 1 јуни >>> ОFFest 2015!
Следна објаваБогородичната црква во Париз – Виктор Иго
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ