Длабочината и мистичноста на шумите не предизвикуваат да се вратиме во природата. Дали е тоа инстинктивно, непокорливо запечатено во нашите гени, или е пак онаа тишина која во последно време толку многу ни е потребна…

Омилено место на фотографите, било да се инспирација птиците и растенијата. Совршена за камперите, патувачите и сонувачите на јаве. Најскапата, најсложената и најубавата палата, која е гостопримлива за сите кои ги почитуваат нејзините закони.

Кога сме кај фотографите, сакаме да Ви ги претставиме Kilian Schönberger и Guillermo Caballa кои направија прекрасни „живи“ фотографии од можеби најубавите шуми во светот.

The Moss Swamp во Романија

1

Rila Mountains, Бугарија

2

White Carpathians

3

Hallerbos, Белгија

4Beskydy Mountains, Чешка

 

5

Otzarreta Forest, Basque Country, Шпанија

6

Шума во Чешка

7

North Greenwich, London, Англија

8Chinese Hemlock Trail, Taipingshan, Тајван

9

Misty Forest

10

Nagoya, Јапонија

11

Stanton Moor, Peak District, Велика Британија

12

Haute-loire, Франција

13

Шума во Италија

14

Шума во Германија

15

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКолекција Armani Prive 2015
Следна објаваМладешки и креативен дом
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ