После првите 4 работи за во вашата канцеларија, ви даваме уште 4-ри улатра забавни работи за во вапата канцеларија

1.Drumstick Pencils

Дел молив, дел стапче за тапани и целосно подготвени за забава во вашата канцеларијата.

 

2. AIAIAI & Libertine Libertine USB Flash Drive

“Limited Edition USB”е  проект на Libertine Libertine и Pantherman. Секое од овие 2 GB USB-иња е единствено и направен0 од дрво.

creative-office-supplies-wooden-usb-2

creative-office-supplies-wooden-usb-1

3.Tetris Sugar by Danil Zdorov

Руски уметник Даниел Здоров излезе со навистина кул и geeky идеја – Тетрис шеќер! Инспирирани од популарната видео игра, овие шеќер парчиња дефинитивно ќе бидат голем хит во секое кафуле.

creative-office-sugar-tetris-3

creative-office-sugar-tetris-2

4. Lock Mug

Уште една чаша која ги спречува повеќето луѓе од да ја користат. Само сопственикот на чашата може да ја користи оваа чаша и со клучот во облик на копчето за да се затвори отворот, да ја наполни со кафе и да ужива во пиење на своето кафе. (Дизајнер: Efrat Gomeh)

creative-office-lock-mug

 

СПОДЕЛИ
Претходна објаваМала колиба со спектакуларен поглед
Следна објаваСреќен крај | Milen Vitanov
Пилотот кој раководи со летот кој ја открива креативната страна на животот е вечен поддржувач на широката палета уметности, со хиперактивен печат. Без ефект на изненадување поради уметничкиот допир од мали нозе и израснувањето во семејна атмосфера на вистински уметници прават од него модерен боем, шармантен екцентрик, вистински гурман, патувач и трагач по креативитет низ секој агол на планетата. Затекнат во маркетингот и односите со јавност, не успева да се оддели од креативниот максимум во секоја сфера на живеењето.

НЕМА КОМЕНТАРИ