Ако светот брзо напредува, Кина напредува уште побрзо. Независно дали е тоа производството, трговијата, или пак, архитектурата. Не знаете добар хотел за да го поминете Вашиот годишен одмор во Кина? Па тоа не е проблем. DA е тука да Ви помогне со секоја Ваша дилема и со секој Ваш проблем  од овој вид.

Во последно време, Кина „ги засука“ ракавите и го шокира светот со своите најнови модернистички хотели, кои се толку оригинални, што на прв поглед не делуваат реално. Во прилог можете да погледнете неколку од нив . ;)

1. Yanqi Lake Kempinski Hotel, Beijing

1

2

2. Dawang Mountain Resort, Changsha

3

4

3. Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Huzhou

5

6

4. W Guangzhou, Guangzhou

7

8

5. Langham Place, Guangzhou

9

10

 6. Hotel Eclat Beijing, Beijing

11

12

7. Le Meridien Zhengzhou, Zhengzhou

Le Meridien

14

Кина станува се попривлечна. Се од старата култура, низ лавиринтите на традицијата, Кина Ве води дури и во иднината. Подгответе се добро, бидејќи изненадувањата тука не престануваат! :)

СПОДЕЛИ
Претходна објаваКако до поголема продуктивност?
Следна објаваAdidas originals | лето ’14
Најмладиот член на семејството кое ја создава креативната страна на животот нуди нова перцепција на авантуристичкиот дух кој цели кон откривање на креативитетот низ сите агли на Земјата. Со изострен вкус посветен на седмата уметност, со мелодична селекција и мотивациона природа се труди да ги доближи вредностите на неконвенционалниот стил на живот до помладата публика.

НЕМА КОМЕНТАРИ